accéder au contenu

Dag 2 - The Artists Are Present #1

Lichaam en geluid, roes en transcendentie, verwondering

Andreas Hannes - skipping practice
workshop: skipping practice
 
Trevoga - Минус 
"You can cure them, but I cannot be cured. I don't want to be cured. I fear nothing besides the death of wisdom. I want the death of mind." - The Diaries of Vaslav Nijinsky 
Een macaber new age rave-ritueel geïnspireerd op Vaslav Nijinsky's rouwproces over menselijke verbondenheid, obsessie met God en het iconische stuk The Rite of Spring. Минус draait rond vragen van traditie en moderniteit, delirium en transcendentie, spektakel en samenkomst, zelf en anders-zijn terwijl het manieren zoekt om de geest te kalmeren via het lichaam en haar zintuigen.
 
Paula Montecinos - (UN)BOUND

UNBOUND is een somatisch/sonische fabelachtige praktijk en een uitnodiging om tijd en ruimte te mengen en te verplaatsen met behulp van lichaam, woorden, geluiden en stem. Een orale poëzie van performance, die werkt als een concert of een reis, draaiend om motieven van verplaatsing, vitale verbinding en levensverlengende muzikaliteit.  

Met een ingebedde en intieme technologie-opstelling ontmoeten lichaam, stem en elektronica elkaar, waardoor de regelgevende orde van de zintuigen zowel opgeëist als afgewezen wordt. 

Deze sessie vindt plaats in twee ruimtes tegelijk. In een live radio-uitzending en in een fysieke ruimte, in De Vlugt.  

Uitnodigingen met meer informatie over de performance worden ter plekke verstrekt.