Studio verhuur

Space For Dance Art - Theater Studio Artists Space

ICK Space for Dance Art is de thuisbasis van ICK Dans Amsterdam. Een bijzondere ruimte waar niet alleen de dansers van ICK Company een plek hebben, maar waar tevens de nieuwe makers van ICK Artist Space en de onderzoekers van ICK Academy werken en presenteren. Met een eigen mediatheek, diverse studio's en een 'underground' theater, is Space for Dance Art een levendige hot-spot voor dans in Amsterdam.

ICK biedt ruimtes ter verhuur aan in zowel Space for Dance Art in het multifunctionele complex Westbeat, als in haar externe Ite Boerema studio, gevestigd aan het Wilhelmina Gasthuisterrein.

Space for Dance Art biedt gelegenheid voor workshops, dialoog en experiment, creatie en presentatie. Ook Theater Studio Artist Space biedt ruimte voor kleinschalige voorstellingen, foto-shoots en dans of yogalessen.

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een event, dan ben je in Space for Dance Art aan het goede adres. Wij denken graag met je mee, en kunnen eventueel productionele of inhoudelijke ondersteuning bieden. Alle studio's hebben uitstekende geluidsinstallaties, lichtfaciliteiten, WiFi netwerk en een lichtgrijze, vinyl dansvloer.

Het Westbeat gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk, Bij studio Ite Boerema is de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers helaas beperkt.

 

Adres:

  Space for Dance Art
  Rijnlandlaan 3, 1062 MX Amsterdam 

  Theater Studio Artists Space
  t/o Eerste Helmerstraat 147, 1054 DR Amsterdam

Technische lijst studioverhuur

 

Bij interesse in het huren van één of meerdere ruimtes, neem dan contact met ons op via: studioverhuur@ickamsterdam.nl