Support

Steun ICK

De bijdrages van Vrienden hielpen ons eerder met de inrichting van ons nieuwe gebouw Westbeat, net over de ring Amsterdam west, waar binnen Space For Dance Art zich de nieuwe dansstudio’s van ICK bevinden. Ook tijdens de pandemie hebben de bijdragen van vrienden het mogelijk gemaakt om ondanks alle beperkingen toch een nieuwe wereldpremière te maken met het ensemble en konden de jonge makers binnen de Artist Space nog steeds werk blijven maken, wat zonder de steun van ICK onmogelijk zou zijn geweest. Ook hebben wij met uw steun de Space for Dance Art en de balletstudio’s ingericht en een neonreclame gekocht om onze nieuwe behuizing extra zichtbaar te maken vanaf de bedrijvige straten om ons heen: De steun en het vertrouwen van onze Vrienden geeft ons de mogelijkheid ons verder te ontwikkelen middels research en om jonge makers te blijven steunen d.m.v. het geven van een podium en een (inter) nationaal netwerk.

Vriend worden kan vanaf €50 per jaar. Als Vriend wordt u als eerste op de hoogte gehouden van voorstellingen en activiteiten. U wordt uitgenodigd voor een generale repetitie, bijzondere ontmoetingen en inspirerende bijeenkomsten.

ICK is aangemerkt als cultureel Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Lees er hier meer over. Schenken aan het ICK kan daardoor fiscaal gunstig zijn voor zowel particulieren als bedrijven. Zie de mogelijkheden tot donaties en sponsoring hieronder.