Word een vriend

Geef ruimte aan het Intuïtieve Lichaam!

ICK Space for Dance Art draagt bij aan een betere wereld door een podium te geven aan het Intuïtieve Lichaam. Vanuit een artistieke drift worden rondom dit thema voorstellingen, workshops, en symposia georganiseerd, in samenwerking met kunstenaars, wetenschappers en bedrijven uit de hele wereld.

ICK reflecteert in de Space for Dance Art op de rol die kunst - en dans in het bijzonder - kan spelen in het aangaan van de grote uitdagingen van deze tijd. Door de constante concentratie op de taal van het lichaam, is binnen ICK veel kennis vergaard rondom het doormaken van creatieve processen, innovatie en transformaties. In de kunsten, maar ook daarbuiten in de samenleving.

ICK gebruikt die kennis en ervaring in haar eigen artistieke processen en stelt deze ter beschikking aan de buitenwereld. ICK verkent daarvoor het snijvlak tussen kunst, wetenschap, technologie en maatschappij. Dat gebeurt in de artistieke projecten, de educatie en onderzoeksprojecten van de ICK-Academy, maar ook in Double Skin/Double Mind-workshops, de dansmethode die de creatieve vermogens van de deelnemers ondersteunt.

ICK geeft het publiek en organisaties uit de kunsten, onderwijs, wetenschap en het bedrijfsleven de gelegenheid vriend te worden in de ICK-Circle. Na de opening van de Space for Dance Art in september 2021, zullen we vanuit het nieuwe gebouw verder vormgeven aan dit netwerk en de verschillende manieren, waarop vrienden en partners daaraan kunnen deelnemen.

 

ICK kijkt naar u uit. Op de tast gaan we voorwaarts.

 

Lid worden van de ICK-Circle?

Voor 50 euro per jaar (meer mag ook) ondersteunt u ICK en geeft u ruimte aan het intuïtieve lichaam. Als tegenprestatie stelt ICK met u op persoonlijke basis en interesses een pakket samen variërend van het volgen van een Double Skin/Double Mind workshop, het deelnemen aan onderzoeksprojecten, het in gesprek gaan met internationale kunstenaars tot aan het bijwonen van repetities in onze studio/theater en het bijwonen van de premières.

Word lid van de ICK-Circle via het aanmeldformulier (link)