We Dance Together

Community project

We Dance Together is een community-gericht project van Space for Dance Art / ICK Dans Amsterdam. Één avond per week ga je aan het werk met een choreograaf/theatermaker.

Space for Dance Art opent haar deuren voor de community en zowel fanatieke bewegers als enthousiastelingen krijgen de mogelijkheid om met dans en beweging aan de slag te gaan onder leiding van een spraakmakende choreograaf/theatermaker verbonden aan ICK Dans Amsterdam. 

Vanaf mandag 16 september 2024 gaat een nieuwe editie van We Dance Together van start onder leiding van Ummi Yanuba De serie van acht workshops vinden plaats vanaf 19 september tot en met 4 november 2024, op elke maandagavond tussen 19:30 en 21:00 in ICK's Space for Dance Art in Amsterdam.

Tijdens deze editie van We Dance Together 2024 #3 maak je kennis met de werkwijzen en methoden van Ummi. De serie workshops wordt afgesloten met een kleine presentatie of open les voor vrienden, familie, en geïnteresseerden. Ummi zal haar 'The explore practice' delen met de groep deelnemers.

We Dance Together is geschikt voor alle dans-enthousiastelingen vanaf 15 jaar (zonder bovengrens!).?

Data: maandag 16 september t/m maandag 4 november
Tijd: 19:30 - 21:00   
Locatie: ICK Dans Amsterdam / Space for Dance Art,
                Rijnlandlaan 3,
                1062 MX Amsterdam 
Kosten: €60,00*
Voertaal: Engels 

Vul het <formulier> in om je deelname te bevestigen!
Bij vragen, email artistspace@ickamsterdam.nl
© Thomas Lenden

1/1