accéder au contenu

Live interview - Ontmoet Edward Lloyd

Dinsdag 25 mei om 19:00 uur

Maak dit keer kennis met Edward Lloyd!

Een ware kameleon, maar niet vanwege zijn beweging. Edward meent dat het nodig is om je aan te kunnen passen aan verschillende artistieke omgevingen: “Als ik een maker tegenkom waar ik nog niet eerder mee heb gewerkt, probeer ik de essentie van zijn/haar werk te begrijpen en een manier te vinden om mijzelf te positioneren ten opzichte van zowel de maker als het artistieke proces.”

We presenteerden al het videoportret van Edward: de belichaming van taal op een manier dat het gaat over beweging. Ook vertelt hij over zijn fascinatie voor de dansstijl Butoh.

Geïnspireerd? Ontmoet Edward tijdens een live interview op dinsdag 25 mei om 19:00 uur. Dit exclusieve evenement is jouw kans om meer over zijn carrière, opvattingen en inspiraties te weten te komen. Het zal ook het moment zijn om de diepte in te gaan en reflecties te delen.

Reserveer en save the date!

Volg jij ons al op Instagram?

Edward heeft veel met je te delen en wil heel graag jouw vragen beantwoorden! Dat kan nu via Instagram. Houd onze stories in de gaten om ons alvast te vertellen wat je het meest interesseert.

lees meer