accéder au contenu

Gratis Workshop(s) van Keren Rosenberg

"Connection & Transformation"

Performer/choreograaf & ontwikkelaar van de Body-House methode Keren Rosenberg opent samen met cultuurhuis de Vlugt haar deuren voor deelnemers om samen met Keren de artistieke, fysieke en spirituele ontdekkingen te ervaren van haar reis van twee jaar in het creëren en uitvoeren van het Going Primal project: een fysieke en rituele performatieve roman, die het lichaam terug wil brengen in de tijd, naar zijn oer-oorsprong: grenzeloos en vrij.

"Ik wil je uitnodigen op een individuele en gemeenschappelijke reis, waar we samen opgeslagen energieën van ons vlees, onze geest en ons hart loslaten, terwijl we gezamenlijk een heilige, vertrouwde ruimte creëren om deze energieën vrij te laten komen en met vrijheid en passie te dansen".

 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Met dank aan cultuurhuis de Vlugt en Amsterdams fonds voor de Kunst, ben ik blij dat ik de workshopserie gratis kan aanbieden.

Ik nodig iedereen uit die nieuwsgierig is naar dit thema en:

  • Die zich meer bewust wil worden van zijn/haar/hun eigen energie en hoe fysieke/ mentale/emotionele blokkades om te zetten in flow?
  • Die meer aanwezig en open wil worden met onszelf, met elkaar en het universum om ons heen en door ons heen?
  • Iedereen die een expressieve en authentieke ervaring wil opdoen in een intieme setting.


De workshops staan open voor diegenen die ervaren zijn in dans en energiewerk en voor diegenen die absolute beginners zijn. Iedereen is welkom om op zijn eigen niveau en tempo te werken. Er is geen leeftijdsgrens, en alle lichamen zijn welkom. Kom met comfortabele kleding en een open hart, klaar om te bewegen en bewogen te worden.

 

Elke sessie zal in het teken staan van een specifieke dimensie en ontdekkingen:

  • Adem & Energiewerk - zaterdag 28/5: 11:00-14:00
  • Aanwezigheid & Rituelen - zaterdag 4/6: 11:00-14:00
  • Verbinding & Transformatie - zaterdag 18/6 12:00-16:00

Om een gemeenschappelijke basis te leggen, zal ik met jullie de grondbeginselen delen van de fysiek belichaamde en intuïtieve methode Body-House: waar je het lichaam zal benaderen als een vat dat energie en vibraties draagt, waar de huid functioneert als een tweerichtingsmuur, bemiddelend tussen de intieme ruimte. Verbinding maken met onze eigen aanwezigheid onder de huid en hoe delen we die met onszelf, met elkaar en met het universum om ons heen en door ons heen.

 

Voorinschrijving is vereist vanwege beperkte plaatsen:

stuur een mail naar: keren@kerenrosenberg.com

(Het is mogelijk om in te schrijven voor alle 3 de workshops of individueel)