accéder au contenu

11 3 8 7

TREVOGA

Een kunstmatig gegenereerd tv-programma, een enge droom na een nachtelijke doemscroll, misschien nog zelfs iets griezeliger. 


11 3 8 7 is een performance geïnspireerd door de weelderige fantasieën die we online fabriceren en hun tegenstrijdige relatie met de steeds vijandiger wordende realiteit om ons heen.

Van gerichte advertenties tot op-maat-gemaakte journaals, vlogs, gamestreams en lifestyle-influencers, het stuk neemt virtuele representaties van "echte" menselijke interacties mee naar het onbekende - vergelijkbaar met hoe een AI-bot inhoud vervormt wanneer daarom wordt gevraagd. Symbolen lopen over en spreken elkaar tegen. Betekenis komt alleen samen om weg te smelten. 

11 3 8 7 vult de ogen met gepolijste beelden, maar de verpakking is hol. Achter het glanzende uiterlijk van zijn fictieve avatars gaat een verontrustende sfeer schuil die bijna niet te vatten is. Alsof je alleen door een verlaten winkelcentrum dwaalt, achtervolgt het zijn kijkers met de koude rillingen van een koude, gekunstelde afwezigheid. 


< Biografie TREVOGA >

 

OFF VENUE x JULIDANS
Tijden: 16:00, 16:55, 17:50 
Lokatie: Vondelbunker
              Vondelpark 8A, Amsterdam (NL)          

 

Credits
Creatie van: Trevoga clctv.
Geluid: Damyst
Styling: La Fam 
Productie van: ICK Dans Amsterdam, One Dance Week Bulgaria
Met ondersteuning van: NORMA startersfonds, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Fonds PodiumKunsten
Speciale dank aan: Suzy Blok, Rosa Alvarez Solano, Anna Van Jaarsveld, Ainhoa Hernandez Escudero & Ignacio de Antonio Anton.

 

      


Foto © Giovanni Salice

lees meer