accéder au contenu

Open DS/DM online class


Neem deel aan de (gratis) Double Skin / Double Mind (DS/DM) open classes via een interactieve livestream! 
In tijden van de Coranacrisis opent ICK haar deuren online om deze dansmethode te delen met jou. Tijdens de open classes wordt de sensitiviteit van het lichaam ontdekt door middel van vier basisprincipes: breathing, jumping, expanding en reducing. Elk onderdeel gaat gepaard met meerdere oefeningen die organisch in elkaar overlopen, veelal gestimuleerd door geluid en muziek.

REGISTREER via Calendly (nieuw!)

Na de registratie ontvangt u een bevestigingsemail die informatie over de deelname bevat. Open classes zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of conditieniveau en worden gegeven in het Engels. Alleen voor de eerste 100 deelnemers! 

De DS/DM-methode is ontwikkeld door choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten en staat aan de basis van iedere voorstelling van ICK Amsterdam. Het wordt al vele jaren wereldwijd onderwezen en speelt een essentiële rol in de overdracht naar dansers, studenten, amateurdansers, scholen en het bedrijfsleven.


Tijd: 
19.30

Locatie: 
De lessen worden gegeven op een eenvoudig online platform, Zoom. De LIVE stream is toegankelijk vanaf uw telefoon, tablet of computer.

Vragen?
Bericht Gina Broeders gina@ickamsterdam.nl 
Graag in onderwerpregel: Open DS/DM online class